Szelfibox ünnepi alkalmakra, buli, névnap, születésnap, bál, karácsony,szilveszter, selfie box, fotó automata

Extrák

Smiley Selfiebox

Extra szolgáltatásaink

Utólagos nyomtatás

A korlátlan nyomtatás tényleg korlátlan, de ha a buli hevében véletlenül elhagytad vagy akár elosztogattad a képet, és szeretnél még belőle, mi azt is megoldjuk! Ez esetben a bulin készült minden képből nyomtatunk neked plusz 1-et!

14.999 Ft +ÁFA

Buli napló

Prémium minőségű vendégkönyvet biztosítunk, amelybe a bulinak a képeit tudjátok beragasztani! Egy oldalra 2 db fénykép fér el kényelmesen! A csomag ára tartalmazza az írószereket és a ragasztót is, így azzal már nem kell foglalkoznod!

10.999 Ft +ÁFA

Korlátlan nyomtatás

3 órás "Mini" csomagunk 70 db nyomtatott képet tartalmaz. Ha szeretnéd, hogy korlátlan számú nyomtatott fotó készülhessen, az is megoldható. Csak a 3 órás csomagunkhoz rendelhető, mivel a többi csomag korlátlan képnyomtatást tartalmaz.

24.999 Ft +ÁFA

Egyedi nyomtatási sablon

Amit te elképzelsz magadnak a képeid köré keretet, mi megoldjuk és legyártjuk. Neked csak annyi a dolgod, hogy megadd a paramétereket, és mi meg is csináljuk az egyedi keretet a képeid köré.

8.999 Ft +ÁFA

Egyedi indító képernyő

Aki ismeri a szelfi automatát, az tudja, hogy a kijelző megérintésével lehet működésbe hozni. Természetesen csinos képernyőink vannak, de vajon személyre lehet szabni? Igen! Azt szeretnéd, hogy a céged lógójához érve induljon a fotózás, vagy csak egyedi szlogent vagy akár valami jó kis szöveget szeretnél? Lehet! Itt maximum a képzelet szabhat határt vagy a vicceskedés!

4.999 Ft +ÁFA